preloder

DIENSTEN

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Niemand heeft tijd om door pagina’s op Google te bladeren om bij die éne website terecht te komen. Je klanten ook niet. Om die reden zal ik een quickscan uitvoeren om te kijken welke punten zoals; copywriting, content optimalisatie, webdesign, linkbuilding e.d geoptimaliseerd dient te worden. De websites die bovenaan staan in Google ontvangen het meeste verkeer. En dat is wat we willen meer relevant verkeer, zodat we je lezers naar klanten kunnen omzetten.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Op basis van je doelstelling en wensen gaan we een passende strategie opstellen. Door middel van (het achterhalen van) de juiste zoekwoorden, het schrijven van originele doeltreffende advertentieteksten en het analyseren van de beschikbare data, gaan we zorgen dat je voor een zo laag mogelijk bedrag een zo hoog mogelijk online rendement haalt.

Facebook & Instagram advertenties

Ongeacht de branche waarin jij je bevindt, is ook jouw doelgroep actief op social media zoals Facebook en Instagram. Door middel van een Facebook marketingplan, de juiste advertentie aan de juiste persoon te tonen en de customer journey zo makkelijk mogelijk te maken, zullen we zorgen dat we van jouw campagnes een succes gaan maken.

Content marketing

Content marketing is meer dan alleen leuke teksten voor je website schrijven. Het gebruik van de juiste video’s, een case studie, blogstrategie, infographics en nog veel meer kan ik jouw in contact brengen met de juiste doelgroep. Een goed omschreven content marketingplan kan zelfs zorgen voor berichten die viraal gaan. Hoe gaaf is het als we ervoor gaan zorgen dat jij zo op de kaart staat met jouw dienst of product?

Linkbuilding

Linkbuilding is toch dood? Nee zeker niet. Een goede website is ondenkbaar zonder linkbuilding. Het is voor de customer journey belangrijk om goed en efficient door je website te navigeren. En voor Google is het belangrijk om te laten zien hoe je online netwerk eruit ziet. Linkbuilding kan intern of extern plaatsvinden en ik help je graag bij het verhogen van je page ranking.

En nog veel meer

Zoek je een sparringpartner om je online strategie te bepalen? Heb je hulp nodig bij het helder formuleren van je doelstelling(en)? Of wordt het je gewoon allemaal even teveel en ben je op zoek naar een extra paar handen om je op het gebied van online verder te helpen? Ik denk graag met je mee en daarnaast zijn we maar één belletje van elkaar verwijdert.