Warning: Declaration of qode_type1_walker_nav_menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/vanana1q/public_html/rachellamartina.nl/wp-content/themes/lounge/includes/qode-menu.php on line 3

Warning: Declaration of qode_type3_walker_nav_menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home2/vanana1q/public_html/rachellamartina.nl/wp-content/themes/lounge/includes/qode-menu.php on line 206
Rachella Martina | Time-out - Rachella Martina

Time-out

time-out

Time-out

geschreven door Rachella in de categorie Ondernemen

Ik wil graag duizenden ondernemers helpen met hun zakelijke blog, maar om deze plannen werkelijkheid te maken is het belangrijk om te starten en het gaspedaal in te drukken. Dat betekent even een time-out, back to basic zodat ik mezelf volledig kan focussen op deze droom. Ook stond mijn leven de afgelopen weken in het teken van (grote) positieve veranderingen, dus een maand time-out voor mijn onderneming is geen gek idee. Waarom?

 

  • Zo ben ik onlangs gesetteld in mijn nieuwe kantoor! Ik kan nu een bordje ophangen met: ‘ik ben zo terug’. Hoe gaaf is dat?
  • Ik heb persoonlijk contact gehad met verschillende lezers van mijn blog. Wow, wat was dat gaaf om sommige lezers verder op weg te helpen met hun blog.
  • Ik ben een gratis training voor je aan het maken die je gaat helpen om je unieke verhaal te delen.
  • Ik ben bezig met een paar geheime projecten waar ik je snel meer over ga vertellen.
  • En ik ben bezig met mijn nieuwe website.

 

kantoor rachella


Jaaa, ik krijg een nieuwe website en ik kan niet wachten om deze met je te delen. Het liefst had ik de website een paar weken geleden al met je gedeeld, maar goed heb nog heel even geduld. Ik kan je in ieder geval beloven dat er waardevolle informatie op staat, omdat ik hiervoor zelf heb moeten betalen. Alleen ik ga deze informatie gratis met jou delen.

 

Voor nu wil ik nog zeggen even geduld en tot volgende maand!

Rachella-Martina-blogcoach-logo

 

 

Rachella

Leuk schrijven is interessant, maar interessant schrijven is nog leuker. Als blogcoach help ik je om interessant te schrijven.

More Posts