Warning: Declaration of qode_type1_walker_nav_menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/vanana1q/public_html/rachellamartina.nl/wp-content/themes/lounge/includes/qode-menu.php on line 3

Warning: Declaration of qode_type3_walker_nav_menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home2/vanana1q/public_html/rachellamartina.nl/wp-content/themes/lounge/includes/qode-menu.php on line 206
Rachella Martina | Over mij - Rachella Martina

Over mij

Ik ben Rachella Martina. Mijn missie is om vrouwelijke ondernemers én hun team te helpen om content te creëren dat converteert, zodat ze zich kunnen gaan focussen op andere zaken binnen hun bedrijf. En zich geen zorgen meer hoeven te maken over alle content op hun website.

Eigen bedrijf

In 2012 heb ik een webshop in natuurlijke haarproducten opgericht. Deze heb ik in 2015 verkocht. Daarnaast ben ik oprichter van Blogger Community Nederland, heb ik aan honderden ondernemers mijn kennis mogen delen, heb ik voor het AD een artikel mogen schrijven en zit ik al bijna 10 jaar in de wereld van online.

Rachella Martina testimonial Simone Levie

Waarom wil ik jou graag helpen?

Je hoeft geen tekstschrijver te zijn om content te schrijven dat converteert. En ik kan het weten, want ik ben zelf ook geen tekstschrijver. Integendeel, ik heb jaren last gehad van graphofobie. De angst om te schrijven. Ik had continue het gevoel dat mijn werk niet goed genoeg was.

Mijn perfectionisme én angst weerhielden mij eigenlijk om datgene te doen waar ik écht goed in was. Mijn kennis delen en focussen op zaken binnen mijn bedrijf waar ik hard(er) voor nodig was zoals strategie en planning. De overige zaken wilde ik uitbesteden, maar ik had het budget er niet voor. Althans ik dacht dat ik daar het budget niet voor had, want een persoon zei ooit tegen mij: “Hoe kan je jezelf serieus nemen en ondernemer noemen als je geen geld heb om je bedrijf te laten groeien?”.

Wat jou hier heeft gebracht zal jou niet daar brengen

Wil jij groeien met je bedrijf? Wil jij écht je dromen waarmaken dan zou je moeten investeren in jezelf en in je bedrijf. Sinds ik ben begonnen om mijn content uit te besteden kwamen de geweldige aanbiedingen vanzelf naar me toe. Ja het is een investering, maar wat als ik je kan garanderen dat je deze investering terug gaat verdienen?

Meer weten? Stuur dan een email naar rachella@rachellamartina.nl

 

Rachella Martina testimonial Marike Smilde