Warning: Declaration of qode_type1_walker_nav_menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/vanana1q/public_html/rachellamartina.nl/wp-content/themes/lounge/includes/qode-menu.php on line 3

Warning: Declaration of qode_type3_walker_nav_menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home2/vanana1q/public_html/rachellamartina.nl/wp-content/themes/lounge/includes/qode-menu.php on line 206
Rachella Martina | Een nieuwe website. Pfff, wat een bevalling! - Rachella Martina

Een nieuwe website. Pfff, wat een bevalling!

nieuwe website rachella martina

Een nieuwe website. Pfff, wat een bevalling!

geschreven door Rachella in de categorie Ondernemen

Is het een jongen of is het meisje? Nee, het is mijn nieuwe website!
Ze heet www.rachellamartina.nl en weegt 45,8 GB. Op 11 mei 2015 om 12:05 is ze geboren. Ik had last van ochtendmisselijkheid toen ik alles van de oude website over moest zetten naar de nieuwe website. Ik kreeg hoofdpijn toen de developer zei dat hij er langer mee bezig zou zijn dan verwacht. En migraine toen ik de rekening kreeg. Daarnaast ben ik aardig wat kilo’s aangekomen door alle stress, want niemand heeft mij verteld dat het zwaar kan zijn om een nieuwe website te bouwen.


De trotste mama

Net als iedere andere trotse mama kan ik je vertellen dat ik blij ben dat ze in ons midden is. Als ik naar haar kijk vergeet ik de momenten dat ik me soms niet lekker voelde tijdens website-zwangerschap. Maar goed, ze is er! En ik kan niet wachten om samen leuke dingen te doen. Het leuke nieuws is dat ik niet alleen van mijn kleine meid mag genieten, maar jij ook. Zo kan je mijn gratis online training storrytelling roadmap volgen. Zoals je wellicht wel weet ben ik geen tekstschrijver, maar help ik veel ondernemers met al het andere wat bij hun zakelijke blog komt kijken.


Ik heb altijd te horen gekregen dat mijn Nederlands niet goed genoeg is. Hierdoor heb ik jarenlang angst voor het schrijven gehad. Het was zo erg dat het soms uren duurde voordat ik een e-mail naar een klant had gestuurd. Dit weten niet veel mensen van mij, want ik was er niet bepaald trots op. Mijn zelfvertrouwen in niet alleen het schrijven, maar in alles was langzamerhand weg. Ik heb hulp gezocht om over deze angst heen te komen en nu help ik andere ondernemers hiermee. Het delen van jouw unieke verhaal is belangrijk, want hiermee kan je jouw lezers inspireren, binden en/of over laten gaan tot actie.


Karaktereigenschappen van mijn meid

Daarnaast ben ik een echte ram, dus eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Jong geleerd is oud gedaan, dus zo kan je via geboortenkaart websitewww.rachellamartina.nl/online-tools zien welke online tools ik allemaal gebruik om wekelijks mijn blog te schrijven en mijn business te runnen. Mijn onderneming, de website en nieuwe technologie is continue in ontwikkeling. Om die reden zal ik deze website regelmatig veranderen. Ik plaats alleen de online tools die ik zelf gebruik en waar ik 100% achtersta.


Wil je écht resultaat (lees:omzet) halen uit je zakelijke blog dan kan je vanaf vandaag zelf een afspraak inplannen voor een 1:1 coachingsessie. Hoe fijn is dat? Ik ben transparant over de prijzen, dus neem gerust een kijkje: www.rachellamartina.nl/werken-met-mij


Ook kan je mijn online training PicMonkey bestellen, want deze is vernieuwd en uitgebreider. De vorige training is meer dan 500 keer aangevraagd en daar heb ik veel enthousiaste reacties over mogen ontvangen. Het is niet alleen belangrijk om gehoord te worden, maar ook om gezien te worden. Wil je eerst weten wat je in de training kunt verwachten, meld je dan aan voor mijn gratis online workshop.


Vanaf vandaag kan je iedere woensdag een nieuwe blogartikel met tips en tricks voor het verbeteren van je zakelijke blog van mij verwachten. Wil je automatisch op de hoogte blijven van de tips, dan kan je je hier aanmelden.


Bron: geboortekaart

Ik hoor graag wat je van mijn nieuwe website vindt en ik ben benieuwd naar jouw website-bevallingsverhaal. Ging het je gemakkelijk af of niet?


Rachella-Martina-blogcoach-logo

Rachella

Leuk schrijven is interessant, maar interessant schrijven is nog leuker. Als blogcoach help ik je om interessant te schrijven.

More Posts