5 infographics voor het schrijven van een goede blogpost

5 infographics voor het schrijven van een goede blogpost

5 infographics voor het schrijven van een goede blogpost

geschreven door Rachella in de categorie Blogtips, Pinterest

Hoe zorg je ervoor dat je geen goede, maar uitmuntende blogartikelen schrijft voor je lezers? Hoe val je nu op tussen de miljoenen blogs die online staan? Allereerst, je kan een blogcoach in de arm nemen, zodat je sneller resultaat gaat behalen. Maar je kan ook kennis, die gratis online gedeeld is, toepassen op je eigen zakelijke blog. Ja, je leest het goed. Gratis kennis. Wie wil dat nou niet?
Op Pinterest heb je verschillende infographics over zakelijk bloggen. Ik heb voor jou 5 van mijn favoriete infographics van mijn Pinterest bloggen en blogtips bord  geselecteerd. Deze infographics gaan jou straks helpen om beter te bloggen.


Infographic #1: 

8  bewezen voordelen van zakelijk bloggen
De eerste infographic geeft je 8 onderbouwende redenen waarom je moet gaan starten met bloggen. Als je ondernemer bent is het eigenlijk overbodige informatie, maar belangrijke informatie kan je nooit vaak genoeg tot je nemen. Heb jij nog geen zakelijke blog? Dan raad ik je aan vooral naar de volgende infographic te kijken.


8 bewezen voordelen van zakelijk bloggen v1

Infographic #2:

Succesvolle blogstrategie
Voordat je start met bloggen is het belangrijk om je strategie helder voor ogen te hebben. De tweede infographic helpt je om een succesvolle blogstrategie op te stellen. Besteed tijd en aandacht aan wat je lezers willen lezen en wat ze precies nodig hebben.

succesvolle blog strategie

 

Infographic #3:

10 manieren om gemakkelijk blogartikelen te schrijven


Je bent er klaar voor om je eerste blogartikel te schrijven, maar waar moet je nou precies opletten? De volgende infographic geeft je 10 eenvoudige manieren hoe je een betere blog kunt schrijven. Tip 9: wees geen slaaf van SEO is een belangrijke tip. Zoekmachine vriendelijk schrijven is belangrijk, maar zeker geen uitgangspunt.

Infographic 10 eenvoudige manieren om blogs te schrijven


Infographic #4:

Blauwdruk zakelijk bloggen 


Weet je niet waar je moet beginnen dan helpt deze blauwdruk je met het opstellen en structureren van je blog. Tip: Je kunt het uitprinten en iedere keer als je een nieuw blogartikel schrijft er weer even bij pakken.


infographic blauwdruk de perfecte blogartikel

 

Infographic #5:

30 manieren om je blog te promoten


Je blogartikel is af, maar hoe krijg je meer blogverkeer? De volgende infographic geeft je maar liefst 30 tips hoe en waar jij je blogartikel kunt promoten. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee 🙂


infographic 30 manieren om je blogartikel te promoten v1


Mocht al deze informatie overweldigend zijn en zou je het wel willen toepassen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Als blogcoach help ik je graag verder op weg. Neem gerust een kijkje op werken met mij en lees wat ik voor je kan betekenen.


Welke infographic heeft jou geholpen/geïnspireerd met je zakelijke blog? Ik vind het leuk om nieuwe infographics te lezen, dus deel de link hieronder.


P.s. Ben je blij met de infographics die ik met je heb gedeeld? Klik dan op de like, share knopjes hieronder en deel het met je netwerk. Daar maak je mij heeeeel blij mee.

 

Rachella-Martina-blogcoach-logo

 
 

Rachella

Leuk schrijven is interessant, maar interessant schrijven is nog leuker. Als blogcoach help ik je om interessant te schrijven.

More Posts